2 KOLAY PARA SİTESİ

KULLANDIGIM SAĞLAM VE KESINLIKLE SCAM OLMAYAN 2 KOLAY PARA SİTESİ;


1-)
Freebitco.in (Saat başı Bitcoin denemekten zarar gelmez)Bu site tamamen şansa dayalı bir bitcoin kazanma hizmeti sunuyor. Çalışma mantığı çok basit. Siteye girip kendi cüzdanınızla kaydolduktan sonra resimde görülen numaraları yazıp Roll tuşuna basıyorsunuz. Size 0 ile 10000 arasında rastgele bir sayı üretiyor. Üretilen rastgele sayıya göre kazanacağınız bitcoin miktarı değişiyor. En kötü ihtimalle anında 0.00000267 bitcoin kazanıyorsunuz. Eğer aşırı şanslı olup 10000 sayısını tutturursanız anında 0.26707816 bitcoin kazanıyorsunuz. (1 btcyi 1000 dolar olarak alırsak şu anda 547 lira yapıyor). Oyunu saat başı bir kere oynayabiliyorsunuz. Kazandığınız bitcoinler her hafta pazartesi günü cüzdanınıza otomatik olarak yollanıyor. En sevdiğim sitelerden birisi bu. Çok vakit de kaybettirmiyor. Tek yapmanız gereken siteye girip saat başı roll tuşuna basmak. 
Buradan Freebitco.in'e kaydol!

--------------------------------------------------------------------------------
2-)
SuperBirds (En sağlam sitelerdendir Site size bedava sarı kuş verir vk ile bağlanınca iyi paralar kazanabilirsiniz.)
Sizlere oyun oynayarak para kazanma yöntemlerini anlatmaya devam ediyoruz. Süper birds oyunu payeer e anında ödeme yapan bir oyundur. Oyun Rusça olduğu için google dan bu sayfayı çevir diyerek oynamanızı tavsiye ederiz. 
Daha sonra oyun başlangıçta size 1000 gümüş verecek bunun la 2 adet yeşil kuş satın alın. Bu kuşların saatlik yumurta üretimi 100 yumurta. Sonra sol üst menüden bir hediye kuş kısmına gelip 1 adet sarı kuşu ücretsiz olarak alın. Yine aynı menüden günlük olarak bonusunuzu alın. 
Super Birds oyununda her 100 yumurta 1 gümüş olarak satılır ve  % 50 si çekim hesabınıza %50 de oyun hesabına yatar.
Ödeme alt limiti yok ancak sistemde bolca sörf yaparak ilk olrak ödeme talep etmenizi açarsınız. Daha sonra payeer cüzdan no girerek anında ödeme emri verebilirsiniz.  Buradan Superbirds'e kaydol! 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnternetten Para Kazanmak